Crowdlending/funding

FÅ 1 : 1 SPARRING AF ANDREAS HELGASON REX

Andreas er medstifter og marketingdirektør i crowdlendingvirksomheden Lendino, som formidler erhvervslån til danske investorer. Andreas har tidligere haft en bestyrelsespost i Dansk Crowdfunding Forening, hvor han tog aktivt del i politikudvikling på området. Dertil sidder han i DIs fintechudvalg. Derudover har han blogget om Fintech, bl.a. på Finanswatch, samt holdt et utal af oplæg om crowdfunding i hele landet.

Jeg har lavet en kort forklaring af hvad crowdlending er og hvad bogholderne får ud af det her:

Lendino
Du kender sikkert det med at en af dine kunder ikke kan få den finansiering, de skal bruge. Hvis banken er tung at danse med, findes der faktisk et reelt alternativ, dvs. nogen der låner ud på rimelige vilkår.

I Lendino tilbyder vi konkurrencedygtige faste renter. Det er nemt at ansøge online og vi svarer indenfor fire dage. Vi holder omkostningerne nede ved ikke at have et filalnetværk og udnytte teknologi mest muligt. På den måde kan vi tilbyde rente fra 4% p.a. Hvis man har lidt på kistebunden, kan man bruge Lendino til at investere i virksomhedslån. Vi hjælper både investorer og virksomheder gennem crowdlending.

TILMELDING

Rådgiverhjørnet er åbent fra kl. 10.00 – 12.00 og kl. 13.00 – 16.00. Du kan booke din tid allerede nu eller ved informationsstanden på messen.

Onsdag, 7. november 2018, Brøndby

Torsdag, 8. november 2018, Brøndby

Indtast dine oplysninger

 

BOOK STAND HER

DU kan stadig booke din stand online

ADGANGSKORT

Det er gratis at deltage på Regnskab Danmark mod registrering. Besøgsregistreringen er tilgængelig fra efteråret 2018.

TILBAGE TIL BUSINESS DATING

Vil du tilbage til forsiden af Business Dating? Så er det denne vej.

COUNTDOWN TIL BRØNDBY

COUNTDOWN TIL FREDERICIA