Hvidvask

FÅ 1 : 1 SPARRING AF CARSTEN HEDEGAARD FOHLMANN

Få sparring til hvordan du overholder hvidvaskloven i din bogholder- eller revisionsvirksomhed.

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings-og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten har repræsenteret Foreningen Danske Revisorer i Erhvervsstyrelsens interessentgruppe i forbindelse med finansstyrelsens udarbejdelse af den juridiske vejledning til den nye hvidvasklov. I forlængelse med arbejdet i interessentgruppen har Carsten udarbejdet Hvidvaskpakken for Foreningen Danske Revisorer og Foreningen Freelance Bogholdere, samt afholdt en række workshops for medlemmerne af de to foreninger.

Så driver du bogholder- eller revisionsvirksomhed har du mulighed for at få råd og vejledning om hvordan du over de regler som kræves af Hvidvaskloven.

TILMELDING

Rådgiverhjørnet er åbent fra kl. 10.00 – 12.00 og kl. 13.00 – 16.00. Du kan booke din tid allerede nu eller ved informationsstanden på messen.

Onsdag, 7. november 2018, Brøndby

Torsdag, 8. november 2018, Brøndby

Indtast dine oplysninger

 

BOOK STAND HER

DU kan stadig booke din stand online

ADGANGSKORT

Det er gratis at deltage på Regnskab Danmark mod registrering. Besøgsregistreringen er tilgængelig fra efteråret 2018.

TILBAGE TIL BUSINESS DATING

Vil du tilbage til forsiden af Business Dating? Så er det denne vej.

COUNTDOWN TIL BRØNDBY

COUNTDOWN TIL FREDERICIA