HER FINDER DU DET DU HAR BRUG FOR

PRAKTISKE OPLYSNINGER

I november 2018 kan Brøndby-hallen for første gang åbne dørene til Regnskab Danmark, som er en specialiseret fagmesse for hele regnskabsbranchen. Kom og mød udstillere og nye produkter fra branchen, oplev et stærkt konferenceprogram og saml ny viden og inspiration ved de topaktuelle foredrag.

Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for i forbindelse med dit besøg på Regnskab Danmark. Du kan blandt andet finde åbningstider, information om adgangskort, vejviser til Brøndby-hallen m.m.

ÅBNINGSTIDER

Regnskab Danmark finder sted i Brøndby lidt uden for København og strækker sig over to spændende messedage begge steder. Messen er åben:

 

Brøndby

Onsdag den 7. november 2018 kl. 09.00-17.00

Torsdag den 8. november 2018 kl. 09.00-17.00

SPEAKERS CORNER

Regnskab Danmark sætter aktuel viden på dagsordenen.

Foruden traditionelle stande byder messen også på et stærkt og aktuelt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter.

Vi vil løbende løfte sløret for programmet her på hjemmesiden.

Se programmet på – HER 

Få en
gratis billet
til messen

Det er gratis at deltage på Regnskab Danmark mod registrering. Besøgsregistreringen er tilgængelig fra efteråret 2018.

BOOK STAND

Du kan stadig booke din stand online

COUNTDOWN TIL BRØNDBY

FIND VEJ TIL MESSEN

FIND VEJ TIL Regnskab danmark
Regnskab Danmark arrangeres af FFB og afholdes i Brøndby Hallen, der er en moderne multiarena, som har en lang tradition for afholdelse af messer og udstillinger. Der er nem adgang fra motorvejen og 1.800 gratis parkeringspladser.